LVI-urakat

Asennamme putkistot, lattialämmityksen ja teemme muut LVI-asennukset uudiskohteissa.

Uudiskohteiden LVI-urakat

Teemme uudiskohteissa kaikki LVI-työt urakka- tai tuntihinnoittelulla. Teemme asennustöitä kerrostaloista kesämökkiin Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla.

Lattialämmityksen asennus ja muut LVI-työt

LUOTETTAVA LVI-ASENTAJA

Asennamme monenlaisiin uudiskohteisiin mm. lämmitysjärjestelmät, käyttövesi- ja viemäriputkistot, lattialämmityksen ja ilmanvaihdon asiakkaan tarpeen mukaan. Käytämme ainoastaan laadukkaita ja kestäviä materiaaleja ja laitteita. Asennustyöt teemme luotettavasti avaimet käteen -periaatteella vuosikymmenten kokemuksella. 

Pyydä tarjous

KVV- ja IV-työnjohto uudiskohteissa

KOKENUT TYÖNJOHTAJA

Voimme toimia uudiskohteissa KVV- ja IV-työnjohtajana, joka vastaa ja valvoo, että kohteen työt vesi-, viemäri- ja IV-tekniikan osalta tehdään lupien ja säädösten mukaisesti. Luvanvaraisia töitä ei voi työmaalla aloittaa, ennen kuin KVV-työnjohtaja on hyväksytty kunnan rakennusvalvonnassa, joten ota meihin yhteyttä jo rakennustöiden suunnitteluvaiheessa. 

Kysy lisätietoja

Yhteistyökumppaneitamme

Roth Quickstop Pro 2 vuotovahti

Videolla Rakennuttaja-Simolle asennetaan Roth-vuotohälytin, joka tarkkailee vedenkulutusta ja suojaa koko käyttövesijärjestelmää pienimmiltäkin vuodoilta. Kysy meiltä lisää.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Yhteystiedot