Lämpöpumput

Myymme ja asennamme maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja teemme muutokset lämmitysjärjestelmiin.

Energiatehokas lämmitys

Asennamme maalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput kerrostaloihin, rivitaloihin ja muihin isompiin kiinteistöihin sekä omakotitaloihin ja kesämökeille Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla.

Maalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput asennettuna

UUDIS- JA SANEERAUSKOHTEISIIN

Myymme ja asennamme uudis- ja saneerauskohteisiin maalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput. Käytämme pääasiassa kotimaisia, laadukkaita Jäspi- ja Jämä-lämpöpumppuja, jotka sopivat yhteen vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän kanssa.

Vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa myös jälkikäteen omakotitaloihin. Ohuiden asennuslevyjen ansiosta lattian pinta nousee vain vähän ja päälle voidaan asentaa haluttu lattiamateriaali.

Remonttikohteissa yksityishenkilö voi saada kotitalousvähennystä ilmalämpöpumpun asennustöistä. 

Pyydä tarjous

Lämmitysjärjestelmien muutostyöt

ÖLJYLÄMMITYKSESTÄ LUOPUMINEN

Öljylämmityksestä luopuminen on usein sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta kannattava ratkaisu omakotitalon omistajalle. Autamme asiakasta uuden lämmitystavan valinnassa ja teemme muutostyöt avaimet käteen -periaatteella. Lämmitysremontin yhteydessä voidaan asentaa myös vesikiertoinen lattialämmitys.  

Pientalon öljylämmityksestä luopumiseen voi saada tukea ely-keskukselta, hakea ARAn energia-avustusta tai hyödyntää kotitalousvähennystä. 

Ota yhteyttä

Jäspi- ja Jämä-lämpöpumpuilla viiden vuoden takuu

LÄMPÖÄ JA LAATUA SUOMESTA

Jäspi- ja Jämä-lämpöpumpumput suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa Kaukora Oy:n Raision ja Turun tehtailla. Tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Kaukora Oy on valmistanut Jäspi-lämmityslaitteita vuodesta 1976 ja Jämä-lämmityslaitteita jo vuodesta 1949, joten suomalaiset olosuhteet ja lämpötekniikan innovaatiot ovat tulleet tutuiksi. Kehitystyössä käyttövarmuus ja energiatehokkuus ovat aina olleet tärkeitä. 

Saat viiden (5) vuoden tehdastakuun, kun rekisteröit uuden Jäspi- tai Jämä-lämpöpumpun. Autamme tarvittaessa rekisteröinnissä.

Kysy lisätietoja

Maksa sopivissa erissä

JÄSPI-LÄMMITYSRAHOITUS JA OP-RAHOITUS

Saat Jäspi-lämmityslaitteen hankinnalle rahoituksen kätevästi kauttamme. Voit valita Jäspi-lammitysrahoituksen tai OP:n tarjoaman rahoituksen. Voit maksaa hankintasi sinulle sopivissa kuukausierissä eikä hankintapäätöstä tehdessä tarvitse pohtia, onko siihen tarpeeksi käteistä. Valitse itsellesi sopiva kuukausierä ja me hoidamme loput. Lue lisää rahoituksen ehdoista oheisista linkeistä tai kysy meiltä.

Lue lisää Jäspi-rahoituksesta Lue lisää ja hae OP-rahoitusta

Yhteistyökumppaneitamme

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Yhteystiedot