Putkiremontit

Uusimme kiinteistön käyttövesiputket ja patterijärjestelmät.

Huolehdimme vesiputkien kunnosta

Teemme käyttövesiputkistojen ja patterijärjestelmien remontteja omakotitaloissa, rivitaloissa ja muissa kiinteistöissä Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla. 

Käyttövesiputkien remontit

LUOTETTAVA PUTKIMIES

Kiinteistön käyttövesiputkien kunnon perusteella valitsemme parhaan toteutustavan putkiremontille. Käyttövesiremontissa kunnostamme kiinteistön vesijohdot. Olemme toteuttaneet useita putkiremontteja erilaisissa kiinteistöissä. Putkiremontin yhteydessä voidaan tehdä myös muita uudistustöitä, kuten uusia vesikiertoiset patterit.

Muistathan, että yksityishenkilöt voivat saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontti- ja asennustyöstä kotitalousvähennystä.

Ota yhteyttä

Patteriremontit ja lämpöjohtotyöt

PARANNA ENERGIATEHOKKUUTTA

Patteriremontti kannattaa toteuttaa käyttövesiremontin yhteydessä tai lämmitysjärjestelmän vaihdon yhteydessä. Voimme uusia vain patterit tai remontoida myös lämpöjohtoputkistot samalla kertaa.  Vanhojen patterien uusiminen parantaa kiinteistön energiatehokkuutta ja lisää asuinmukavuutta.

Kysy lisätietoja

Maksa sopivissa erissä

OP-RAHOITUS

Saat putki- tai patteriremontille rahoituksen kätevästi kauttamme. OP:n tarjoaman rahoituksen avulla voit maksaa hankintasi sinulle sopivissa kuukausierissä eikä koko hankintaa tarvitse maksaa kerralla. Valitse itsellesi sopiva kuukausierä ja me hoidamme loput. Lue lisää rahoituksen ehdoista oheisesta linkistä tai kysy meiltä.

Lue lisää ja hae OP-rahoitusta

Yhteistyökumppaneitamme

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Yhteystiedot